Friday, 17 January 2014

Adidas VS Converse






Hayyy , huyy , hiyy ! Ary esok adelah penentuan sayangs ! Org nk pilih yg mne ? Nike ? Tanak ! Puma ? Hmm ,? Adidas ? Hhmmmm ,? Converse ! ?
Warghh ! Strees ! Dhlh stlye abih adidas ngn converse ! Org nk pilih yg mn stu erh ? Org nk yg style , selesa , tu je ! Org nk mrjinkan dri dlm aktiviti skola like , joggings , bola baling , mrentas dsa , lari , kwad kaki , tu lh kgunaan ksut tu ! Lari tu sbaiknya pilih adidas , klo stkt nk kwad pilih converse kan ! Tp cnner ? tapi kalo laki-laki-laki kan , dyorang ni minat sangatt pake converse ? iyeke ? hihi . . entahlah , sbb org penah lah stalkss blog sorang kaum adam ni . dah nikah . eey ! eey ! don't pikir-pikir luar mende eeea ! bukan nak mengorat ke mende si pakcik ni , org just nak tau asal minat kasut cnggini , so org scroll dy punya blog . scroll-scroll-scroll . org bace-bace-bace , siap , org tutup blog dy , org tutup laptop , org masuk tiduur . -tamat-

fufufu , ngek molek ! oke-oke ! gurau je . tanak bagi readers buat taik mata dpan komputer nt , hihi . sambung balek , org malas nak copy paste , so org bace mende ni kat blog pakcik converse punya blog ,
dlm entry tu , dye citer sal converse , asal minat ! yang tak memasuk akal fikiran org ni , dye ckp sbb selesa , bagi org , panas kowt ! tertutup aje kaki ku cyg ni , kesian , kena tahan napas , tak ke sesak ! ish-ish-ish ! what matter pun sbnarnya , kasut ni memang penting ah , for my merentas desa , sbb org kena practise jogging pagi Jumaat dengan Sabtu , yelah , cuty kan . org nak try dpt number 2 , hihi , gile kalo boleh ! sirius !