Sunday, 12 January 2014

Hariku!





Assalaamualaikum! And haaii . Hari ni org ade kisah sikit yang nk org tep skunk sebab klo tulis blog mlam esok xsyok plak kan, ? Ary ni org kan blek kul 2.10pm , org punya kakak blek kul 2.30pm gitu gitu . Sbb org pya kakak ni jenis yang , umm nk ckp bebunyik dye kuang ajaq plakk . Tanak gtau lahh . Hihi .
 Pastu org ngn akak , punya tunggu lah ayah ktorang , sbb org igt yang mami org balek dulu dgn budax kecik tu . DEkat-dekat 10minutee cenggitu , mami punya hijo vs kereta hijau mami masuk kat lam sekolah rendah, malu pun ade sbnqnyaa , sbb org igt papa org yang amek org , last-last mami . Huhu .
 Lam 20minit gitu la , org tunggu dgan akak . Org pun tye la , nak ilang curioussity kat aty pink org ni .

"mi, mami pi mane ? Lambat kott angah tunggu, !"

"mama pi beli sabun MZ akak angah kat farmasi la .  gegang je mintak mama beli ."

"pulaak ! Ishh , akak ah punca lewat balek ! dahlah org nak tgok cter Running Man preview nanti !"

Pastu wa gado gado rimau ngan akak lam kete , tnpa menghiraukan sekeliling yang terdiri daripadaaa : budak drjah 6 yang tumpang kete mami , mami , adik busuk vs budax kecik,

Dah abih gadogado org pun tgok budAk kecik yang duduk kat seat depan ngn mami, suara budak tu serak sbb , entahlah , tp yang penting sedap arh suare dy kalah ct . Org pun intaiintai budax tu and tilik muka dy . Nak tgok antara org ngan dye spe cantik ! Hihi !
 Sah budax tu yang cantiks nye ! Org memang xpuaish aty ! Sbb budax tu dpt org punya alis mate yang lentiks bak misai kucing under eighteen ! Mata pun tiru org ugak ! Bulat ! Apeni ? Copy paste org punya wajah ni ! Org nak org sorangg je yang ade lentik misai kucing tuu ! Hihii,, kelaparan la org ni ! Lapar ape tuu ? Burger eh ?
 *jangan eh, sbb org memang tgh mngidham burger MCD sbb dh lame xjenguk MCD, !

Dalam kete tu org duk bebel sal adik org copy muka org kat mami ,

 "mami! Apeni, adik copy copy angah punya alis ngan mate! Eiishh mane buleybuley !"

Nanti angah nk trim alis tu dngan pisau cukur time adik tido , fufufufu