Sunday, 9 February 2014

Life as well

Hidup ni susah sebenaqnya , kite hanya seorang hamba yang terlalu kerdil di mata-Nya . Terciptanya kita kerana Nabi Muhammad . Rasul yang paling dirindui . Ya . Itulah mukaddimah pada hari dan malam ini .
Hari ni , org pergi sekolah for Merentas Desa . Alah ! Bukan lari pun . Just menggoreng keropok aje . Menjual . Yelah , usahawan berjaya kann . Hm . Lepas siap event for tuday . Org ondaways nak balik ngan mma and org pi Pantai Timur . Dekat je dgn sekolah . Selamat je tak bersumbat sesak jalan tu . Masuk je . Org nampak satu cleanser ni for oily and acne problem . 'Aiken Tea Tree Oil Spot Away Facial Cleanser' . Org pun cam ter - tarik nak beli . Baca intro dulu kat blkang mende alah tu . And terus tergoda . Yelah . Skunk ni org ade masaalah jerawat sikit . Mr. P tu nek kt pipi , blakang pipi , tepi kening . Aih . Bukan nek je . Mr. P siap tinggal kenangan hitam pulak ! Haih . Susah3 . Sedey tu memng la . Org pun terlibt dlm masalah ni sbb asik tuko-tuko-tuko cleanser . Sbb bila dh cleanser org guna tu mybabkan mr. P nek , org akan stop  guna mende tu . And beli len . Nak ckp kaya ni tak ah sbb duit mama . Bukan org punya . Then . Org cari sunblock kt situ . And takde ! Hm . Bio lah . Try cek kat frmasi la len ary . Pas balik , org straight amek tefon and cek sal cleanser yang org bawu beli . Yelah nak tgok review org len dulu . Ade yang negatif ada yang tak . Hm . Yang positif tu kebanyakaan pggunanya lelaki . Kalo yang negatif pulak . Kaum hawa ckap lepas guna je nek dua tiga empat bijik mr. P . Bukan yang baby P , tp yang dh adult . Haih . Org confius ler . Nak pake ke tidak . Wargh ! Sedey dowh . Pastu org cek yang len plak . Yang SF beauty . Ramai yang ckap takleh guna sbb ade mercury . Ade yang ckp best . Ade yang nek penuh mr . P . Almaklum la . Kulit lenlain , so produk pun lelain . Jdi skrg ni , org rase org kena beli Safi Gamat kut . Sbb memang ramai gila pengguna tegar safi ni . Hm . Byak dowh abis duit pasnih . Nak beli sunblock lagi . Nk beli safi lagi . Hey2 . Sabor jelah . Doa banyak-banyak . And dengan usaha dan izin Allah , semua bjalan lancor ! AMIN . :)

No comments :

Post a Comment

Ask something! I will REPLY of course. <3 #dance