Friday, 28 March 2014

holiday 1 week


cuti seminggu n memang memberi banyak cabaran untuk aku , and its so exciting! yelah , dalam seminggu cikgu kasi banyak giler engko, homework , nk kecam cikgu un xleh , nt ilmu xberkat pulak .. but i think yang cikgu ni rase yang matapelajaran dia je yang ade homework yang else xde , apa ni ? semua cikgu fikir sama je , sbb tu yang homework bertimbunan tu , tp alhamdulillah siap jugax homework aku dalam masa 5hari . and sekarang , i think yang cikgu tau sampai mane kemampuan kitaorang leh buat homework dya , and look at me , siap jugax , hukhukhuk
and lam cuti one week ni , aku and family and makngah, pakngah husna, husnia, pi perdana beach resort , hihi, ado jugox pi derak nye.. alhamdulillah , aku leh tengok pawanorama yang indoh bebona.  syok tu syok, but time tu aku xberes agi homework , and rase takut tak siap . daley ati ni raso deba plus takut . you know!